TOPlist

12. 8. 2008

Märchenpark (blizko Neusiedlsee, Rakúsko)



Caute, dnes sme boli v zábavnom parku Märchenpark v Rakúsku. Ak neviete ako vyplniť deťom prázdniny, odporúčam celodenný výlet. Je tam množstvo atrakcií pre menšie aj väčšie deti. Veľmi odporúčam, my tam ešte niekedy pôjdeme.





Okrem kolotočov a rôznych preliezok sa deti môžu aj okúpať v Neptúnovom vodnom svete-takže nezabudnite plavky a malý uterák. Deti môžu tiež nakrmiť zvieratka stravou zakúpenou pri vchode - 1 euro/1 baliček. Od vchodu bol náš Adam v excitovanom stave a chcel byť naraz na 3 miestach. Nevedel kam isť skôr. Po 5 hodinách v parku boli deti také vyčerpané, že zaspali v aute na ceste domov.

Vstupné je od 2-99 rokov 15 euro, deti do 2 rokov sú zadarmo. V deň narodenín má dieťa do 14 rokov vstup zadarmo.

Ak pôjdete na celodenný výlet, tak nezabudnite kočiar, ak Vám v ňom dieťa zaspí.

V parku je dostatok reštaurácií s pestrou ponukou jedál, ak však chcete ušetriť je tam aj dostatok oddychových miest na skonzumovanie vlastného pitia a jedla. Pitie v bufetoch je dosť predražené, napr. 0,5 l kola stojí 3 euro.
My sme mali aj náhradné oblečenie pre deti pre prípad potreby. Všetky veci si berte zo sebou do parku /nenechávajte v aute na parkovisku/ - nemôžete opustiť park a vrátit sa späť.

Otvorené je od 15.3. do 26.10 2008, marec -september od 9.00-18.00 a v oktobri od 10.00 - 17.00.
Park je od Bratislavy vzdialený 68 km, smer na Parndor, potom na Neusiedl am see, v dedine Rust odbočujete doprava a potom ešte asi 3 km.

Žiadne komentáre: