TOPlist

6. 2. 2008

Výmena piesku na ihrisku

Ahojte maminy,

v prvom rade Vás všetky pozdravujem a želám všetko dobre.
Počasie nám maminkám teraz praje, tak sa čoraz častejšie obšmietame okolo nášho detského ihriska. Sem-tam sa už detičky vkradnú aj do pieskoviska a už si robia svoje prvé "hrady" a "koláčiky". Viacero mamičiek tu na okolí preto napadlo, že by bolo dobré sa znovu pustiť do výmeny nášho piesočku, keď to už máme tak pekne oplotené...však vlastne aj my sa v ňom budeme hrat s našimi detičkami. Nemám pravdu? :))))
Minuly rok nám daroval piesok manžel Janky Palenčarovej, Janko. Za čo mu, touto cestou veľmi pekne a znovu ďakujeme. Tento rok výmena piesku čaka nás, maminy. Všetko okolo toho zabezpečí (čiastočná výmena starého piesku + dovoz nového piesku + práce okolo toho) šikovná mamina Mirka. Podľa zistení by to všetko dokopy stalo cca 5000,- Sk (piesok 2000,-Sk, dovoz 3000,-Sk). Nie je to malá sumička, ale keď sa poskladáme, tak to "spoločnými silami" (ale hlavne peniažkami) isto zvládneme. (Pravdaže, keď by to niektorá z Vás vedela vybaviť lacnejšie, určite by to potešilo veľa mamičiek a ich deťúrence).
Touto cetou by som Vás chcela poprosiť o Váš príspevok na nový piesok 400 - 500 Sk. (záleží to aj od toho, koľko ľudí sa do zbierky zapojí - podľa toho sa to rozráta). Pravdaže potešíme sa akémukoľvek príspevku. Peniažky bude zbierať Danka Manasová (mamina Lukáška a Danka) a ja Eva Melková (mama Mišky a Evičky). Zbierať ich začneme už v týchto dňoch, výmena piesku sa bude realizovať na jar (marec/apríl).
Naše ihrisko patrí medzi najobľúbenejšie, a je to aj vďaka tomu, že sa o neho spolu staráme. A dúfam, že sa to ani tento rok nezmení. Robíme to hlavne PRE NAŠE DETI!
Čakám na vaše odpovede a dotazy.
Čim viac ľudí sa do zbierky zapojí, tým to bude lepšie, krajšie....a lacnejšie. :)
Majte sa pekne.
Eva Melková Klárisová alias EMK :)

P.S: Dnešným dňom so zbierkou súhlasili a prispejú maminy: Danka Manasová, Mirka Pašteková, Janka Néčová, Janka Blštak, Michaela Dubčeková, Gabika Boháčová, Marcela Tesáková, Eva Melková, mamina Majka, Milada Byrtusová, Janka Mičanová....
Ďakujeme!!!

Žiadne komentáre: